Ana Sayfa
Duyurular
2020-2021 Yüksek Lisans/sanatta Yeterlik Başvuru Koşulları!
2020-2021 YÜKSEK LİSANS/SANATTA YETERLİK BAŞVURU KOŞULLARI!

2020-2021 YÜKSEK LİSANS/SANATTA YETERLİK BAŞVURU KOŞULLARI!

Pandemi önlemleri nedeniyle güncellenen  SAU STMF Resim Bölümü Lisansüstü programları başvuru koşulları aşağıdaki  gibidir:

2020-2021 Yılı Güz Dönemi Yüksek Lisans/Sanatta Yeterlik Başvuru Koşulları

1. Yüksek Lisans başvuruları için;
Güzel Sanatlar Fakülteleri, Sanat Tasarım Fakülteleri, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakülteleri’nin "Resim" bölümlerinden mezun olmak.

Sanatta Yeterlik başvuruları için;
Güzel Sanatlar Fakülteleri, Sanat Tasarım Fakülteleri, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültelerinden mezun olmak.

(Eğitim Fakültesi mezunu öğrenciler kabul edilmemektedir.)

2. Adayların çalışmalarının görsellerini içeren, 25 MB’ı geçmeyecek .pdf formatında portfolyo dosya. (zip vb. programlarda sıkıştırılmamış olması gerekmektedir.)

3. Adayın, mezun olduğu okul, yıl, doğum tarihi, kişisel fotoğrafını ve iletişim bilgilerini içeren özgeçmiş. (pdf portfolyo içerisinde yer almalıdır.)

4. Adayın, Yüksek lisans/Sanatta Yetetlik programına  kabul edildiği  takdirde; üzerinde çalışmak istediği konu ve çalışmalarını anlattığı en fazla 500 kelime, pdf formatında niyet mektubu. (pdf portfolyo içerisinde yer almalıdır.)

5. Adayın, Yüksek lisans/Sanatta Yetetlik programına  kabul edildiği  takdirde üzerinde çalışmak istediği konu ve çalışmalarını anlattığı en az  3dk, en fazla 5dk’lık bir sesli, görüntülü video kayıt.

(Yukarıda belirtildiği şekilde özgeçmiş, niyet mektubu ve çalışmalarını içeren pdf portfolyo ve video kaydı sauresimlisansustu@sakarya.edu.tr adresine gönderilmelidir.)

(Yukarıdaki koşulları sağlamayan adayların başvuruları gecersiz sayilacaktir.)

Başvuru ile ilgili duyurular ve takvim Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü web sayfasından takip edilmelidir. ( http://sbe.sakarya.edu.tr/ )

Başvurular ➡️ 24 ağustos-8 eylül 2020 ⬅️ tarihleri arasında  bölümün lisansüstü resmi adresi sauresimlisansustu@sakarya.edu.tr ' ye  e-mail yoluyla yapılacaktır.

Tüm adaylara başarılar diliyoruz..

Fotoğraflar