Tüyap Sanat Fuarı Artist 2016

"Tuyap Sanat Fuarı  Artist2016 "' Umulmadık Topraklar / Unexpected Territories' başlığında  birçok sanatsal oluşumu bir araya  getiren uluslarası bir etkinlik olarak  12- 20 Kasım 2016 tarihleri arasında  Tuyap Kongre Merkezi'nde  gerçekleştiriliyor.  Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin girişimi ile kurulan 'GRUP KAYNAK', fuar etkinliğinin sivil insiyatifler ve gruplar kısmında 8. Nolu salonda fuar haftası boyunca  işlerini sergileyecekler. Grup Kaynak üyeleri Hilal Balcı, Cuma Yıldırım, Halil Petük, Yunus Çermik, Adnan Çiçek ve Büşra Başoğlu fuarın genel konsepti ile bağlantılı bir üretim süreci gerçekleştirerek işlerini oluşturdular. Sergi fuar süresince izleyicilerini bekliyor.

Adres: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Cumhuriyet Mah. Eski Hadımköy Yolu Caddesi 9/4